11 صفحه مقاله کشاورزی با عنوان آئين كار نگهداري در سردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداري) در فرمت ورد و شامل مطالب زیر می باشد: * پيش گفتار * مقدمه * ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداري) * هدف ودامنه كاربرد * مراجع الزامي * اصطلاحات وتعاريف * نرمي سنج * آنتوسيانين ها * دمه نسبي * آمادگاه * درجه روز * شرايط برداشت محصول * رنگ پوست ميوه * بافت ميوه * سردكردن پس ازبرداشت * ترا .
تخفیف دونی نگهداري ,برداشت ,ازمرحله ,آئين ,ميوه ,سردخانه ,ازمرحله برداشت ,سردخانه ازمرحله ,سردخانه ازمرحله برداشت منبع
درباره این سایت