تحقیق درباره سرکه

لینک دانلود و پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 :: سرکه :: تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند . تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری .

دریافت فایل


هر روز بیا سرکه ,اسید ,اسید سیتریک ,درباره سرکه ,تحقیق درباره منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ناز چت | چت روم ناز | چت روم فارسی | چت باران الف مووی روزیکس گراف - طراحی وب سایت و طراحی قالب و بنر عکس های زیبا (قرآن و عترت و نماز) Yoldaş and Aslim